OTP Bank promoveaza creditul ipotecar

Joi, 01 Februarie 2007, ora 04:11
847 citiri

OTP Bank Romania promoveaza, in perioada 1 februarie- 30 aprilie 2007, creditul ipotecar pentru achizitia de locuinte si terenuri, pentru aceasta banca extinzand perioada maxima de rambursare a creditului de la 30 de ani la 35 de ani pentru lei si de la 25 la 35 de ani, pentru euro si franci elvetieni, precizeaza un comunicat OTP Bank.

In perioada promotiei, limita maxima de varsta pana la care se poate rambursa creditul creste de la 65 ani la 70 ani. Creditul ipotecar de la OTP Bank Romania se acorda cu un comision de doi la suta din suma aprobata si are o dobanda de 5,5 la suta, la franci elvetieni, 7,5 la euro si 8,5 la suta la lei. Asigurarea de viata este obligatorie numai daca titularul creditului depaseste 65 de ani la data rambursarii integrale a creditului.

Pe parcursul celor trei luni de promotie, orice client care ia un credit ipotecar pentru cumpararea de locuinta sau teren de la OTP Bank Romania este inscris automat la tragerile la sorti ale promotiei, la care se acorda 12 premii constand in electrocasnice in valoare de 5.000 lei (TVA inclus) fiecare si un autoturism Toyota Avensis, in valoare de 18.000 euro (TVA inclus).

OTP Bank Romania a atins, in noiembrie 2006, o cota de piata de 1,96 la suta pe segmentul retail, bazata pe cresterea creditelor ipotecare, pana la nivelul de 3,75 la suta din piata dedicata acestui segment.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)