Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

OTP Bank a lansat cardul de credit VISA Clasic Transparent

OTP Bank a lansat cardul de credit VISA Clasic Transparent

OTP Bank Romania a lansat, la sfarsitul lunii decembrie 2006, cardul de credit VISA Clasic Transparent, adresat persoanelor fizice, informeaza un comunicat al bancii.

Cardul VISA Clasic 'Transparent' intregeste astfel oferta de carduri de credit a bancii, alaturi de MasterCard Standard 'All-Inclusive' si MasterCard 'Co-brand OTP-MOL'.

Totodata, OTP Bank Romania propune clientilor o oferta care include emiterea a doua carduri de credit la pret de unul. Practic, orice client care solicita un card de credit de la OTP Bank Romania, poate primi atat un card MasterCard Standard 'All Inclusive', cat si un card VISA Clasic 'Transparent'.

Pentru clientii care doresc un card de credit din clasa 'premium', banca a lansat, tot in decembrie, cardul de credit VISA Gold, care incorporeaza o serie de facilitati speciale, cum ar fi limita de credit de pana la 50.000 lei, asigurare internationala de calatorie valabila pe intreaga perioada de valabilitate a cardului, cu acoperire de pana la 15.000 euro a cheltuielilor medicale, de repatriere, a accidentelor, decesului sau invaliditatii permanente, a pierderii bagajelor sau a pasaportului.
OTP Bank Romania administreaza o retea de 75 de ATM-uri in principalele orase ale tarii, urmand ca aceasta sa fie extinsa constant in 2007.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 778 ori