Clientii OTP Bank isi pot plati facturile la Orange direct din contul curent

Miercuri, 10 Septembrie 2008, ora 15:35
1590 citiri
Clientii OTP Bank isi pot plati facturile la Orange direct din contul curent

Noul serviciu Direct Debit Intrabancar, de la OTP Bank Romania, le permite clientilor sai sa-si plateasca facturile automat, la data scadentei, direct din contul curent. Primul partener OTP pentru acest serviciu este furnizorul de comunicatii mobile si internet, Orange Romania, a anuntat, miercuri, banca. Direct Debit Intrabancar nu include costuri suplimentare, comisonul perceput de banca fiind zero. Plata, in lei sau valuta, se face din contul curent al clientului la OTP Bank.


Operatiunea se face in mod automat, la data scadentei, dupa semnarea contractului de debitare directa, prin care clientul imputerniceste banca sa faca plata.


OTP Bank va incheia contracte si cu alte companii in afara de Orange pentru folosirea serviciului Direct Debit Intrabancar, cu conditia ca atat platitorul, cat si beneficiarul sa aiba un cont deschis la OTP Bank Romania, se mai arata in comunicat.


"Noul sistem vine in intampinarea nevoilor actuale de plata ale clientilor OTP Bank, oferindu-le acestora posibilitatea de a nu mai fi nevoiti sa autorizeze in prealabil fiecare instructiune asupra contului lor", se arata in comunicatul bancii.


OTP Bank are o retea de 104 unitati si 1.100 de angajati si gestiona, dupa primele sase luni ale acestui an, active totale de 1,42 miliarde euro.