CEO OTP Bank: Nu va retrageti banii din bancile grecesti!

Miercuri, 29 Iunie 2011, ora 15:12
2391 citiri
CEO OTP Bank: Nu va retrageti banii din bancile grecesti!

Directorul general al OTP Bank Romania, Laszlo Diosi ii sfatuieste pe romani sa nu-si retraga banii din bancile grecesti, pentru ca sistemul bancar din romania este stabil, potrivit NewsIn.

"In ultimele saptamani, oamenii m-au intrebat daca trebuie sa retragem banii din bancile mari. Le-am spus nu, tineti-va banii in bancile grecesti, chiar daca asta nu le place colegilor mei, pentru ca sistemul financiar din Romania este stabil", a spus Diosi, in cadrul unei conferinte de presa.

Acesta a precizat ca bancile de la noi, chiar daca au capital grecesc, sunt supravegheate de BNR, sunt bine capitalizate si bine conduse.

Prim-viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Florin Georgescu, a declarat recent ca banca centrala a luat masuri preventive de monitorizare atenta, prin raportari saptamanale, a bancilor cu capital grecesc in ceea ce priveste principalii parametri care reflecta situatia lor financiara.

De asemenea, acesta a precizat ca situatia bancilor din Romania care au capital grecesc este foarte buna, acestea avand o capitalizare peste medie. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#otp banc, # bani banci grecesti, # retrage bani banci grecesti, # banci, # grecia, # bani , #stiri Otp Bank