Bataie pe programul Kogalniceanu

Vineri, 09 Septembrie 2011, ora 12:08
1703 citiri
Bataie pe programul Kogalniceanu

 

Agentia pentru IMM a primit 46 de cereri din partea firmelor care doresc sa li se garanteze creditele de catre stat, prin programul "Mihail Kogalniceanu", in primele 35 de minute de la lansarea proiectului, conform Mediafax. 

 

Programul a fost lansat vineri dimineata, primele dosare de creditare fiind inmanate in prezenta premierului.

Prin programul "Mihail Kogalniceanu", statul garanteaza in proportie de 80% creditele accesate de intreprinderile mici si mijlocii si subventioneaza cu pana la 50% dobanzile acestora. Garantia statului nu trece insa de 100.000 lei.

Suma acordata reprezinta 50% din cifra de afaceri pe ultimele 12 luni, iar valoarea este limitata la 30% din cifra de afaceri daca firma are si alte facilitati de credit.

In program s-au inscris zece banci, respectiv BRD Groupe Societe Generale, Banca Transilvania, Bancpost, CEC Bank, Banca Comerciala Carpatica, Alpha Bank, Garanti Bank, OTP Bank Romania, Pro Credit Bank si Unicredit Tiriac Bank.

Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Ești în căutarea unei modalități mai eficiente de a-ți gestiona datoriile financiare? Ai luat în considerare vreodată refinanțarea creditului tău? În acest articol, te vom ghida prin...
#kogalniceanu, #program kogalniceanu, #imm, #credit, #garantie gredit, #garantare credit stat , #stiri Otp Bank