Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vodafone, Orange si consortiul Romtelecom-Cosmote vor sa furnizeze ANCOM servicii de 2,9 mil. euro

Vodafone, Orange si consortiul Romtelecom-Cosmote vor sa furnizeze ANCOM servicii de 2,9 mil. euro

Vodafone, Orange si consortiul format din Romtelecom si Cosmote au depus oferte pentru a furniza Autoritatii Nationale de reglementare in Comunicatii (ANCOM) servicii fixe si mobile de telefonie, acces la Internet si transmitere de date, contract estimat la 2,86 milioane de euro (TVA inclusa). 

"ANCOM va stabili si anunta castigatorul in termenul legal, respectiv in 20 de zile de la data deschiderii ofertelor, cu posibilitatea de prelungire a acestui termen in conditiile prevazute de OUG 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica", se arata intr-un raspuns al ANCOM remis la solicitarea Mediafax.

Contractul va fi incheiat pe o perioada de 48 de luni. In prezent, serviciile de telecomunicatii ale ANCOM sunt furnizate de Romtelecom si Cosmote Romania, care au castigat, la finele anului 2009, o licitatie in sens.


Conform datelor autoritatii, valoarea lunara a contractului se ridica la 23.721,5 euro (TVA inclusa). Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1145 ori