Veniturile Orange au scazut cu 8,7% in T3

Joi, 28 Octombrie 2010, ora 12:19
1340 citiri
Veniturile Orange au scazut cu 8,7% in T3

Orange Romania a inregistrat in cel de-al treilea trimestru din acest an venituri totale de 246 milioane de euro, in scadere cu 8,7% fata de perioada similara din 2009, in timp ce venitul mediu anual pe utilizator a fost de 83,3 euro, a anuntat joi compania, transmite NewsIn.

La data de 30 septembrie 2010, Orange avea 10.398.884 clienti, in scadere cu 2,8% fata de perioada similara a anului precedent.

"In acest trimestru, in timp ce veniturile din serviciile pe baza de abonament au continuat sa se stabilizeze, veniturile din serviciile prepay au reflectat o noua degradare din cauza contextului economic. Evolutia globala a veniturilor pe baza comparativa este similara cu cea din trimestrul doi.

Ca lider de piata vom continua sa investim si sa alocam resurse pentru a oferi clientilor nostri cele mai simple si mai de calitate produse de pe piata din Romania." a declarat CEO Orange Romania, Thierry Millet.

Numarul de clienti broadband ai Orange Romania a crescut cu 35% fata de trimestrul trei al anului precedent, ajungand la 3.024.257.

"Orange a continuat sa faca progrese pe acest segment si a dezvoltat oferte de date si de smartphone-uri, servicii dedicate si asistenta specializata pentru utilizatorii de smartphone-uri, oferte speciale si personalizate", au precizat reprezentantii companiei.

#orange, #venituri , #stiri Orange