Serviciile Orange 3G+ sunt disponibile in alte 13 orase

Luni, 10 Septembrie 2007, ora 12:30
1048 citiri

Orange a lansat serviciile de date mobile 3G+ in 13 noi orase din tara, numarul total al localitatilor unde serviciul este disponibil, atingand astfel 33 de orase, a informat luni compania, intr-un comunicat.

Cele 13 noi orase unde sunt disponibile serviciile sunt: Alba-Iulia, Bistrita, Botosani, Calarasi, Deva, Focsani, Piatra-Neamt, Sf. Gheorghe, Slobozia, Suceava, Tulcea, Turnu-Severin si Zalau.

Astfel, clientii Orange din 33 de orase resedinta de judet au posibilitatea sa navigheze pe internet, sa se conecteze la intranet si sa descarce fisiere de mari dimensiuni la viteze de pana la 3,6 Mbps. Serviciile 3G+ pot fi accesate atat de pe laptop, in conditii de mobilitate, cat si de pe desktop, in locatii fixe, precum sediul companiei sau de acasa, mai precizeaza comunicatul Orange.

"Orange continua sa dezvolte reteaua de date mobile in banda larga, astfel incat pana la sfarsitul lunii septembrie, clientii Orange din 42 de mari orase vor beneficia de serviciile 3G+", a declarat in comunicat Bogdan Rauta, Mobile Data Proposition Manager la Orange Romania.

Orange este lider pe piata operatorilor de telefonie mobila in Romania cu 8,572 milioane de clienti la sfarsitul lunii iunie 2007 si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 163 milioane de utilizatori pe cinci continente.

La sfarsitul lunii iunie 2007, Orange Romania a avut venituri de 578 milioane de euro, in crestere cu 24% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.


Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...