Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

SAS Grup prognozeaza afaceri de 1,4 milioane euro in 2007

SAS Grup prognozeaza afaceri de 1,4 milioane euro in 2007
SAS Grup anunta o cifra de afaceri de 1,4 milioane euro in 2007, iar pentru anul viitor compania estimeaza o dublare a afacerilor, a afirmat marti directorul genereal al firmei Adrian Dinu.

"Estimam ca cifra de afaceri a anului viitor se va dubla fata de anul acesta, cand am raportat 120.000 euro pe luna. In ultima perioada am inregistrat vanzari de 450 echipamente pe luna, iar vanzarile maxime ar purtea ajunge intre 1.000 si 1.500 de echipamente", a afirmat Adrian Dinu.

Compania SAS ofera solutia de a implementa un sistem de monitorizare a vehiculelor prin GPS cu ajutorul unui program de software si a unor echipamente ce provin din Franta. Datele furnizate de echipamentele GPS sunt transferate cu ajutorul solutiilor de transfer de date Orange.

"Managerii companiilor care introduc sistemul au un adevarat soc imediat dupa implementare a aplicatiei, in momentul in care compara cele declarate de soferi cu rapoartele furnizate de aplicatia noastra, amortizarea costurilor de implementare este vizibila din prima zi in care conducatorii autovehiculelor afla ca sunt monitorizati, facand economii lunare de circa 100 euro", a adaugat Adrian Dinu.

Costurile de implementare a unui sistem de supraveghere auto prin GPS sunt cele oferite de pachetul "Complex", care costa 15 euro per autovehicul, dedicat companiilor cu peste 25 autovehicule, dar si pachetul "Basic" cu cinci euro, destinat firmelor cu o flota redusa. "Pana in 2010 cel putin 50% din autovehiculele companiilor vor avea un sistem implementat de GPS", a declarat Adrian Dinu.

Compania SAS Grup a fost infiintata in 2002, are 11 angajati si patru actionari si detine in prerzent 70 de firme care utilizeaza solutiile oferite de GPS si estimeaza ca pana la sfarsitul anului va ajunge la 100 de clienti, acestia fiind firme mari din domeniul constructiilor, de distributie, firme care au in flota auto peste zece vehicule.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 801 ori