Reduceri la roaming: Orange scade tarifele cu pana la 27%

Miercuri, 15 Iunie 2011, ora 14:03
1608 citiri
Reduceri la roaming: Orange scade tarifele cu pana la 27%

Orange Romania va reduce de la 1 iulie, cu 10,3%, respectiv 26,7%, tarifele standard pentru convorbirile in roaming, care vor fi taxate cu 0,35 euro/minut pentru apeluri efectuate si cu 0,11 euro/minut pentru cele primite, a anuntat operatorul de telefonie mobila, intr-un comunicat preluat de Mediafax.

In prezent, tarifele standard practicate de operator sunt de 0,39 euro/minut pentru apeluri efectuate si de 0,15 euro/minut pentru cele primite.

"Din 1 iulie, Orange reduce tarifele standard pentru apelurile de voce, in conformitate cu prevederile Uniunii Europene.

Apelurile efectuate vor fi taxate cu 0,35 euro/minut, iar apelurile primite cu 0,11 euro/minut.

Clientii Orange care isi vor activa din 15 iunie noile optiuni de voce in roaming vor beneficia deja din momentul activarii de tarife reduse la nivelul celor reglementate, pentru traficul realizat suplimentar", se arata intr-un comunicat al Orange Romania remis MEDIAFAX.

Operatorul va lansa, din 15 iunie noi oferte pentru optiunile Permis de vacanta si Favourite Country.

Astfel, optiunea Permis de vacanta poate fi activata atat de abonatii Orange, cat si de utilizatorii de cartele preplatite si include 15 minute pentru convorbiri, 15 mesaje scrise si 1MB pentru internet pe mobil, valabile in Uniunea Europeana, Elvetia si Moldova, la un tarif de 4,20 euro (fara TVA).

Optiunea poate fi folosita si in Croatia, SUA, Turcia sau China (exclusiv pentru abonati) cu 8,4 euro (fara TVA).

Cu Favourite Country, abonatii Orange isi pot alege o tara favorita pentru care primesc minute de roaming la preturi mai mici cu peste 40% fata de noile tarifele standard impuse de Uniunea Europeana.

Optiunea Favourite Country contine 60 de minute in roaming la un tarif de 12,09 euro si este disponibila pentru oricare dintre tarile Uniunii Europene, Elvetia sau Moldova.

Clientii care calatoresc in Israel sau Serbia isi pot activa optiunea Favourite Country si primesc 40 de minute pentru 32,25 euro.

Optiunile Permis de vacanta si Favourite Country pot fi activate de mai multe ori, in functie de necesitatile de consum ale clientilor.

Astfel, prin activari succesive, minutele disponibile se cumuleaza si sunt valabile 30 de zile de la data ultimei activari. 

#convorbiri in roaming, #orange, #roaming, #tarife roaming , #stiri Orange

Curs valutar

1 EUR = 4.9681 RON

0.0026

1 USD = 4.5404 RON

-0.0151
  1. Cum va arăta omul din anul 3000: va avea al doilea rând de pleoape, spatele cocoșat și mâini încleștate. Ce stă în spatele schimbării drastice
  2. România a semnat un memorandum cu Google. Suma fantastică pe care gigantul tech o va investi în țara noastră ca să creeze o „regiune Google Cloud” în Europa
  3. Un avion privat Google a aterizat în România după un zbor direct din California. Cine ar putea fi la bord
  4. Funcția din Google Maps care îi poate scăpa pe șoferi de amendă. Cum se activează
  5. Funcții ascunse ale Windows 11 pe care trebuie să le încercați. A doua va schimba modul în care lucrați
  6. Apple a transmis un avertisment pentru utilizatorii de iPhone-uri. Ce riscuri există
  7. Compania care ar putea să valoreze 50 de mii de miliarde de dolari în 10 ani. „Dacă inteligenţa artificială va continua să atragă clienţi”
  8. Noua fabrică Xiaomi, controlată de Inteligența Artificială, va produce peste 10 milioane de dispozitive anual
  9. Funcția pe care toți utilizatorii o așteptau de la căștile Samsung. Cum funcționează Voice Control
  10. Aplicația WhatsApp nu va mai funcționa pentru anumiți utilizatori. Află care sunt modelele de telefoane care vor avea probleme