Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Primul eveniment de marketing in new media

Primul eveniment de marketing in new media

Pe 27 februarie, va avea loc la Hotel Howard Johnson Bucuresti prima editie a evenimentului Digital Marketing Forum, un eveniment nou ce isi propune sa aduca in prim plan cele mai noi platforme de marketing si comunicare: online advertising, mobile marketing, blogging, viral marketing, podcasting, online research, 3G.

Evenimentul este organizat de Evensys si se bucura de sustinerea Orange si OgilvyOne. Parteneri media ai evenimentului sunt Cotidianul, Radio Guerrilla, Iqads, Le Monde Diplomatique, evenimentul fiind sustinut online ARBOmedia, Neogen, ROL.ro si Vodanet. Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite la adresa www.digitalforum.ro.

Invitati sa vorbeasca in acest eveniment de o zi vor fi specialisti cu experienta in comunicare, marketing, publicitate si Internet din Romania, ce vor puncta cele mai noi idei de promovare, vor explica studii de caz si solutii inovative si vor prefigura tendintele de maine.

Alaturi de cei mai buni consultanti romani, in cadrul evenimentului va participa si Wim Vermeulen, Director of Digital Innovation pentru Ogilvy Group Central & Eastern Europe. Wim are o experienta de 17 ani in publicitate, marketing si Internet si este recunoscut pentru cateva inovatii in marketingul belgian, dintre care amintim: prima reclama IDTV, prima campanie de in-game advertising, primul show de divertisment sustinut de un brand.

"Noile media trec in acest moment printr-un proces de dezvoltare accelerata in Romania, iar brandurile gasesc in mediul online si mobil o noua platforma de comunicare cu consumatorii lor. Evenimentul nostru se alatura revolutiei interactive din marketing, dorind sa promoveze noile tendinte si studiile de caz de succes din domeniu", spune Dana Dumitrescu, managing partner la Evensys.

Digital Marketing Forum este cel de-al patrulea eveniment de markteing organizat de Evensys, dupa Marketing360 (mai 2006), Marketing Innovation Forum (octombrie 2006) si BrandCamp (noiembrie 2006, in cooperare cu Grapefruit). In luna martie, Evensys va organiza si primul forum dedicat relatiilor publice si comunicarii corporate - PR Forum.

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys ofera atat consultanta pentru organizarea de evenimente de business (conferinte, forumuri, trade-show-uri, workshop-uri, sesiuni de networking) sau de companie (conferinte de presa, mese rotunde etc), cat si implementarea solutiilor propuse.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1387 ori