Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Posta Romana a incheiat primele sase luni cu profit brut de 10 milioane de euro

Posta Romana a incheiat primele sase luni cu profit brut de 10 milioane de euro
Compania Nationala Posta Romana a incheiat primul semestru al acestui an cu un profit brut de aproaape 10 milioane de euro, de aproape sase ori mai mare decat in perioada similara a anului trecut, potrivit datelor financiare preliminare ale companiei. In luna iunie a acestui an, Posta Romana a platit peste 4 milioane de euro catre cei doi actionari, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei si Fondul Proprietatea, sub forma de dividente aferente anului trecut. In vederea imbunatatirii calitatii serviciilor postale, Posta Romana a implementat, in prima jumatate a acestui an, in colaborare cu Administratia Nationala a Vamilor, serviciul de asistenta vamala 24 de ore din 24, timp de sapte zile pe saptamana in cadrul Centrului Regional de Tranzit Bucuresti. Aceasta masura a dus la scurtarea timpilor de circulatie a trimiterilor internationale cu 24 de ore. Zece oficii postale din tara functioneaza non-stop, oferind clientilor acces la intreaga paleta de servicii prestate de Posta Romana, de luni pana duminica inclusiv. S-a extins reteaua Prioripost in 54 localitati, iar in reteaua subunitatilor postale informatizate au fost incluse alte 16 puncte de lucru cu publicul.
De asemenea, Posta Romana a incheiat mai multe parteneriate cu diverse companii si institutii financiare, in urma carora clientii respectivelor companii isi pot achita diverse facturi si rate la oficiile postale informatizate. S-au incheiat astfel de parteneriate cu firmele EUfonika, BRD Finance, Orange, Estima Finance, Porsche Bank, Finans Bank etc.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 732 ori