Orange si RIM lanseaza terminalul mobil BlackBerry 8700f in Romania

Luni, 22 Mai 2006, ora 10:43
958 citiri

Orange si Research In Motion (RIM) anunta astazi lansarea BlackBerry® 8700fA™, primul terminal mobil BlackBerry care functioneaza in reteaua EDGE oferita de Orange in Romania. In octombrie 2005 Orange Romania a lansat serviciul BlackBerry pentru clienti companii mari, intreprinderi mici si mijlocii si utilizatori individuali. Prin lansarea BlackBerry 8700f, clientii Orange au la dispozitie un terminal BlackBerry cu caracteristici performante si vor beneficia de avantajul unor transferuri de date rapide prin reteaua EDGE a Orange Romania.

BlackBerry este renumit in intreaga lume ca o solutie de e-mail mobil pentru oamenii de afaceri si utilizatorii individuali, datorita design-ului intuitiv, sigurantei care o ofera si a accesului securizat. BlackBerry 8700f ofera o performanta excelenta in ceea ce priveste acces la contul de e-mail, telefon, SMS, internet, agenda, precum si acces la diverse aplicatii ale unei companii. BlackBerry 8700f este un terminal quad-band care functioneaza in reteaua GSM/GPRS/EDGE Orange. Terminalul dispune de un ecran LCD de mare rezolutie cu peste 65.000 de culori care reda imagini cu caracteristici grafice deosebite.

BlackBerry 8700f ofera caracteristici deosebite si integreaza toate instrumentele necesare comunicarii intr-un singur terminal mobil. Astfel, reprezentantii de vanzari pot accesa din miscare resursele interne si externe, sustinand generarea unor noi oportunitati de vanzare. Firmele care vor achizitiona serviciul BlackBerry de la Orange vor beneficia in acelasi timp de asistenta specializata pentru instalare si utilizare.

Pentru clientii companii mari, BlackBerry Enterprise ServerA™ se integreaza foarte bine cu Microsoft® Exchange, Novell GroupWise® si IBM Lotus® Domino® si opereaza cu sistemele existente ale companiei, asigurand accesul mobil securizat, pe baza tehnologiei A"pushA", la serverul de e-mail si alte aplicatii interne ale companiei. Clientii care aleg BlackBerry Enterprise Server de la Orange beneficiaza de un pachet promotional special cu software gratuit, terminale mobile BlackBerry 8700f la preturi speciale si abonament gratuit in prima luna.

Pentru utilizatorii individuali si intreprinderile mici si mijlocii, BlackBerry Internet ServiceA™ permite accesul acestora de pe un singur terminal mobil la zece conturi de e-mail de afaceri sau personale (inclusiv Microsoft Exchange, IBM Lotus Domino si cele mai multe tipuri de conturi de e-mail ISP).

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei