Orange reduce cu pana la 58% tarifele in roaming

Joi, 03 Iunie 2010, ora 13:18
2191 citiri
Orange reduce cu pana la 58% tarifele in roaming

Orange Romania va reduce, incepand de vineri, cu pana la 58%, tarifele la abonamentul Travel Data pentru clientii care utilizeaza serviciile de e-mail si Internet mobil in roaming, atunci cand calatoresc in tarile Uniunii Europene si in Elvetia, a anuntat operatorul.

Abonatii Orange Romania pot alege, in functie de traficul de date dorit, una dintre optiunile Travel Data cu trafic inclus de 10 MB, 20 MB sau 50 MB la 8 euro, 15 euro si respectiv 30 de euro (TVA inclus).

"Dupa consumarea traficului de date inclus, optiunea aleasa se reactiveaza automat atunci cand se initiaza o noua conexiune de date, astfel incat clientii vor continua sa beneficieze de tarifele din cadrul optiunii", se precizeaza intr-un comunicat al operatorului remis MEDIAFAX.

De exemplu, in cazul in care clientul alege optiunea Travel Data cu 10 MB la opt euro si consuma 18 MB atunci cand se afla in roaming in Uniunea Europeana sau in Elvetia, va plati 16 euro, adica mai putin de 1 euro/MB, in urma reactivarii automate a optiunii.

Orange Romania este cel mai mare operator local de telecomunicatii mobile, cu 10,81 milioane de clienti si venituri de 237 milioane de euro la 31 martie.

Operatorul este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 180 de milioane de clienti. 

Google Maps vrea să îi convingă pe șoferi să nu mai folosească atât de mult mașina. Noile funcții adăugate
Google Maps vrea să îi convingă pe șoferi să nu mai folosească atât de mult mașina. Noile funcții adăugate
Google Maps introduce o nouă funcționalitate menită să încurajeze utilizatorii să opteze pentru alternative mai ecologice la călătoriile cu automobilul, cum ar fi transportul în comun sau...
#abonati, #orange, #roaming, #tarife, #trafic , #stiri Orange