Orange pune in vanzare iPhone 3GS la preturi cuprinse intre 199 si 519 euro

Marti, 28 Iulie 2009, ora 13:40
3477 citiri
Orange pune in vanzare iPhone 3GS la preturi cuprinse intre 199 si 519 euro

Orange Romania va pune in vanzare, vineri, terminalul Apple iPhone 3GS, primele 100 de unitati putand fi comandate online incepand de miercuri, la preturi variind intre 199 si 519 euro, la care se adauga costul abonamentului, de pana la 59 euro/luna, a anuntat operatorul de telefonie.

Lansarea va avea loc la Orange concept store din Calea Victoriei 41, la 31 iulie, ora 00:00, se arata intr-un comunicat al Orange Romania remis Mediafax.

iPhone 3GS este aproape de doua ori mai rapid decat varianta anterioara 3G, dispunand de conectivitate HSDPA la viteze de pana la 7,2 Mbps. In plus, capacitatea de stocare si autonomia bateriei sunt mai mari.

 

--------------------

CONSTANTIN RUDNITCHI iti recomanda 3idei.ro

--------------------

Camera foto a fost imbunatatita, de la 2 la 3 megapixeli, cu functii autofocus si macro, fiind incluse si functii de editare foto si upload (incarcare) direct de pe internet sau prin MMS.

iPhone 3GS vine echipat cu noua varianta de software OS 3.0, care adauga noi functii si servicii (mesaje multimedia, functiile Copy, Cut si Paste etc).

Terminalul va fi disponibil in mai multe variante de culoare si capacitate a memoriei integrate, respectiv negru, pentru modelul cu memorie de 16 GB, alb si negru, pentru modelul cu memorie de 32 GB.

Clien?ii care doresc s? cumpere un iPhone 3GS pot alege unul dintre cele trei noi abonamente in valoare de 19 euro, 39 euro, respectiv 59 euro pe luna (TVA inclus).

In functie de tipul de abonament, perioada contractuala si modelul ales, pretul noului iPhone 3GS variaza intre 199 si 519 euro.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#orange, #iphone, #euro, #apple, #telefon, #mobil , #stiri Orange