Orange, pregatita sa reduca tarifele de dragul cotei de piata

Joi, 12 Februarie 2009, ora 09:52
2353 citiri
Orange, pregatita sa reduca tarifele de dragul cotei de piata

Impactul initial al scaderilor generate de dificultatile economice s-a resimtit pana acum in zona clientilor de business, in special al companiilor mici si medii.

Contextul economic este insa un bun prilej pentru compania Orange de a recastiga cota de piata pierduta in fata jucatorilor mai mici si agresivi, chiar daca asta ar presupune intrarea intr-un razboi al preturilor, a declarat pentru Business Standard, Richard Moat, CEO Orange.

"Nu avem datorii si avem un cash-flow stabil, context bun pentru a recupera din cota de piata. Suntem gata sa atacam concurenta direct in lupta pentru preturi, daca este necesar", a declarat Richard Moat.

Potrivit acestuia, mentinerea marjelor de profit este, in conditiile curente de piata, o tinta ambitioasa pentru Orange Romania, insa operatorul poate echilibra balanta in favoarea abonamentelor, in contextul in care segmentul prepaid a inregistrat cele mai mari cresteri in ultimul an.

Richard Moat considera ca avansul inregistrat pe segmentul de date nu compenseaza pierderile inregistrate din serviciile de voce, generate de concurenta pe pret si de efectele recesiunii, insa datele reprezinta linia de business in care vor avea loc investitiile in viitor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#orange, # reducere, # tarife, # clienti, # cota, # piata , #stiri Orange