Orange lanseaza serviciul Internet PrePay

Luni, 16 August 2010, ora 13:36
1449 citiri
Orange lanseaza serviciul Internet PrePay

Orange va lansa marti, 17 august, Internet PrePay, un serviciu preplatit ce ofera o alternativa clientilor care isi doresc sa fie conectati la internetul mobil de mare viteza, fara a incheia un contract, conform NewsIn.

"Internet PrePay este foarte simplu de utilizat, prin introducerea cartelei intr-un modem ce se conecteaza la laptop sau desktop, fara contract si fara factura lunara. 

Cartela Internet PrePay este gratuita, iar serviciul este disponibil la viteze de pana la 14,4 Mbps pentru oricare din cele 4 optiuni: cu 5, 10, 15 si 20 de euro, ce includ trafic de 0,5 GB, 1,5 GB, 3 GB si respectiv 5 GB, valabil intre 15 si 30 de zile. 

Clientii au acces la internetul de mare viteza in tara, dar si in roaming prin activarea optiunii Travel Data Plus cu 20 MB la 15 euro", a anuntat luni compania.

Orange ofera doua modele de modemuri pentru conectarea Internet PrePay: modelul ZTE MF636DB, ce permite o viteza de download de pana la 7,2 Mbps si modelul Option Icon 515M, cu viteza de download de pana la 14,4 Mbps. 

Clientii care achizitioneaza Internet PrePay pot pleca din magazin cu serviciul activ - procesul de activare a serviciului si de configurare a laptopului si a modemului se pot desfasura in magazin in momentul achizitiei.

#orange, #internet, #prepay , #stiri Orange