Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Orange lanseaza 3G in alte sase orase

Orange lanseaza 3G in alte sase orase
Orange Romania va extinde, incepand de marti, serviciile multimedia si internet mobil in orasele Craiova, Ploiesti, Bacau, Baia Mare, Sibiu si Satu Mare, a anuntat un comunicat al operatorului mobil. Oferta 3G a Orange era operativa doar in Bucuresti, Timisoara, Cluj si Brasov.
Viteza de transfer al datelor ajunge pana la pana 384 kbps, iar accesul la servicii este gratuit pentru toti clientii Orange care se afla in aria de acoperire 3G si folosesc un telefon mobil compatibil.

Gama de telefoane 3G de la Orange Romania ofera acces la portalul Orange World si internet, precum si la alte servicii ca e-mail mobil, jocuri, descarcare de muzica si apeluri video.

Extinderea retelei 3G, in completarea celei Edge, face parte din strategia Orange de a creste disponibilitatea serviciilor mobile de mare viteza pentru un numar cat mai mare de utilizatori din Romania, se arata in comunicat.

Pentru utilizatorii business, tehnologia 3G permite in principal accesul la Internet si e-mail prin telefonul mobil, cu o experienta de utilizare conform atteptarilor acestui segment din punctul de vedere a vitezei de transfer a datelor. Aceste doua directii vor genera cresterea utilizarii serviciilor de wap content si transfer de date.

Companiile Vodafone Romania si Orange Romania sunt primii detinatori de licente 3G din Romania. In luna septembrie, Vodafone Romania a anuntat ca are peste 230.000 de utilizatori de servicii 3G, iar Orange Romania estimeaza ca pana la sfarsitul anului va avea in jur de 250.000 de clienti Edge si 3G.

RCS & RDS si SC Telemobil SA (Zapp) au castigat recent ultimele doua licente 3G scoase la licitatie de catre Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei.


NewsIn

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 941 ori