Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Orange investeste 3 mil.lei in dezvoltarea potentialului specialistilor

Orange investeste 3 mil.lei in dezvoltarea potentialului specialistilor

Operatorul de telefonie mobila Orange Romania va implementa pana in 30 iunie 2011 un proiect pentru dezvoltarea potentialului specialistilor de top, in valoare de peste 3 milioane lei, cofinantat din Fondul Social European si bugetul national, prin POSDRU, conform NewsIn.

Obiectivul general al proiectului este cresterea nivelului de competenta a specialistilor de top din cadrul SC Orange Romania SA, cu potential ridicat pentru roluri viitoare mai complexe, potrivit unui comunicat emis vineri de companie.

Valoarea totala eligibila a proiectului este de 3,05 milioane lei, din care 1,83 milioane lei reprezinta finantare nerambursabila.

"Obiectivele specifice ale proiectului sunt cresterea competentelor a 450 de angajati ai Orange Romania in cadrul unor cursuri de perfectionare autorizate privind managementul de oameni, managementul de imbunatatire a proceselor, managementul de proiect si managementul de inovare si evaluarea competentelor dezvoltate de angajatii inclusi in proiect, prin probe teoretice si practice, precum si certificarea acestora", se mai arata in comunicat.

Impactul proiectului pe termen lung vizeaza dezvoltarea profesionala a specialistilor de top din cadrul Orange Romania si asigurarea contributiei acestora la dezvoltarea sectoarelor competitive ale Romaniei in contextul economic european.

Potrivit reprezentantilor Orange Romania, la finalul proiectului, angajatii companiei vor dobandi abilitati mai bune de management, inovare si imbunatatire a proceselor.


Totodata, proiectul va contribui la sporirea adaptabilitatii angajatilor pentru posturi si roluri mai compexe centrate pe imbunatatirea proceselor si schimbarea modurilor de realizare a activitatilor atat in cadrul companiei cat si in cariera viitoare, in alte companii sau institutii publice.

"Consideram ca dezvoltarea potentialului specialistilor de top este o investitie necesara atat pentru companie cat si pentru Romania, deoarece acesti specialisti fac parte din elita economica a tarii si sunt generatori de crestere economica", a declarat managerul de proiect Orange Romania, Andreea Patrascu.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1574 ori
Citeste mai multe despreorange investitii fonduri europene angajati