Orange face angajari. Sute de joburi sunt disponibile

Luni, 11 Iulie 2011, ora 10:58
3046 citiri
Orange face angajari. Sute de joburi sunt disponibile

Operatorul de telefonie mobila Orange a anuntat ca face angajari, cautand in special studenti, care sa contribuie la programele de dezvoltare a retelei, in cadrul unui plan de investitii de 110 milioane de euro, planificat pentru 2011.

"Dezvoltarea retelei de internet mobil este una dintre liniile strategice cele mai importante pe care le are Orange si este unul dintre domeniile in care noi vrem sa recrutam si sa promovam studenti de la Politehnica, care au un interes deosebit de a lucra in acest domeniu.

Ne propunem ca prin programul de dezvoltare a retelei pana in vara anului 2012 sa acoperim mai mult de 98% din populatia Romaniei cu internet mobil de mare viteza", a spus Madalina Suceveanu, Chief Technical Officer in cadrul Orange Romania, care coordoneaza un departament de 450 de oameni, citata de Ziarul Financiar.

La Orange, media de varsta a angajatilor este de 29 de ani, iar salariatii din Romania sunt cei mai tineri din grupul France Telecom, potrivit unor raportate de CSR (corporate social responsibility) realizate la nivelul grupului.

"Facem anual cateva sute de angajari, am facut si anul trecut si vom face si in acest an.

In principal, cautam oameni care sa lucreze in magazine sau in departamentele de customer care, dar si pentru departamentul de vanzari. Sunt foarte multe pozitii specializate unde nu putem angaja studenti, insa de cate ori putem lua studenti, o facem.

In plus, avem un program de practica prin care angajam o parte din tinerii care au facut practica la noi", a mai spus Marcu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#orange angajari, #job orange, #job, #angajari, #loc munca orange , #stiri Orange