Orange extinde la nivel national acoperirea EDGE

Joi, 16 Noiembrie 2006, ora 17:22
983 citiri

Orange Romania mareste accesibilitatea serviciilor video si a Internetului de banda larga extinzand din 25 noiembrie acoperirea EDGE (Enhanced Data GSM Environment) la nivel national, informeaza un comunicat al companiei.Orange a lansat in octombrie 2004 servicii video si televiziune in direct pe telefonul mobil atat prin EDGE cat si prin GPRS, serviciile oferite prin tehnologia EDGE fiind disponibile la momentul lansarii in patru orase.

Prin tehnologia EDGE Orange ofera continut video, acces la conturi de e-mail, televiune mobila, si solutii de transfer de date.

"Serviciile de date broadband sunt accesibile acum prin EDGE la nivel national si prin 3G in 10 mari orase din tara. In paralel cu reteaua EDGE, vom continua sa dezvoltam reteaua 3G, care va acoperi 20 de orase pana la sfarsitul lui 2006, iar anul viitor vom dezvolta reteaua HSDPA.", a declarat directorul comercial la Orange Romania, Thierry Millet.

Pentru a se familiariza cu serviciile si a vedea ce li se potriveste cel mai bine, clientii Orange pot incerca gratuit de 2 ori pe an orice optiune din programul Try, timp de 2 luni fiecare. Astfel, incepand de saptamana viitoare, abonatii Orange au ocazia sa descopere si sa testeze mesajele scrise si multimedia, TV Live sau internet si e-mail mobil, se arata in acelasi comunicat.

Orange este principalul operator de telefonie mobila din Romania cu un numar total de 7,5 milioane de clienti.

EDGE (Enhanced Data GSM Environment) este o versiune mai rapida a serviciilor fara cablu GSM (Gobal System for Mobile Communications, sistemul global pentru comunicatii mobile) realizat prin unde electromagnetice. EDGE da posibilitatea ca transmisia de date sa fie operata la un nivel de frecventa de 384 Kbps.

NewsIn

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...