Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Orange are acum acoperire EDGE in toate resedintele de judet

Orange are acum acoperire EDGE in toate resedintele de judet

Orange, liderul telecomunicatiilor mobile in Romania, anunta azi extinderea acoperirii EDGE in toate cele 41 de resedinte de judet si statiunile de pe litoralul Marii Negre .Rata de penetrare a EDGE este acum de aproximativ 40% din populatia Romaniei.

In octombrie 2004 Orange a lansat in premiera pe piata romaneasca televiziune in direct pe telefonul mobil si servicii video, atat prin EDGE cat si prin GPRS. Daca in momentul lansarii EDGE era prezent in 4 orase, acum clientii Orange din 41 de orase beneficiaza de servicii de date la viteze de transfer mult mai mari si pot accesa in Orange World sectiunea de servicii video care le ofera posibilitatea de a vedea pe telefonul mobil 3 posturi de televiziune in direct (Pro TV International, N24 si Minimax), emisiuni TV inregistrate, concerte si meciuri de fotbal in direct, clipuri in timp near-live din UEFA Champions League si Divizia A, stiri, videoclipuri muzicale, prezentari de filme, interviuri cu vedetele locale precum si imagini live din Piata Victoriei. Orange este singurul operator care ofera astfel de servicii atat abonatilor, cat si utilizatorilor PrePay.

Pana la 30 aprilie clientii Orange beneficiaza de o oferta speciala pentru serviciile de date:

-50% reducere la abonamentul lunar pentru orice optiune de date in primele 12 luni daca se aboneaza pe 2 ani si in primele 6 luni daca se aboneaza pe 1 an. Astfel, activand optiunea Internet Unlimited, clientii pot beneficia de acces mobil nelimitat la Internet cu 35 USD pe luna timp de un an.

-60% reducere la pretul Mobile Office Card pentru contract pe 2 ani sau 40% reducere daca se aboneaza pe 1 an. Cu Mobile Office Card clientii au acces mobil si rapid de pe laptopul lor la internet, intranetul si contul de e-mail al companiei.

-telefoane EDGE si modem EDGE USB la preturi speciale

Thierry Millet, Director Comercial al Orange Romania, a declarat: A"Extinderea retelei de banda larga este o realizare importanta pentru noi si in concordanta cu strategia Orange de a pune la dispozitie servicii mobile de mare viteza unui numar cat mai mare de clienti. In perioada urmatoare vom continua investitiile in cresterea acoperirii EDGE, astfel incat sa poate fi folosita oriunde exista acoperire GSM. In ultima perioada traficul de video streaming s-a dublat de la o luna la alta, ceea ce dovedeste interesul tot mai mare al clientilor fata de serviciile video. Aceasta se datoreaza atat dezvoltarii permanente a continutului disponibil in serviciile video din Orange World (Olimpiada de la Torino, concerte in direct cu Voltaj, Loredana, meciuri din divizia A si din cupa UEFA in direct) cat si extinderii acoperirii EDGE care asigura o calitate mai buna si viteze mai mari de acces.A"

Bloombiz.ro

Investmania - cea mai rapida cale de a invata sa joci la Bursa.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 788 ori