Orange ar putea face achizitii in Romania

Duminica, 06 Iulie 2014, ora 13:04
2861 citiri
Orange ar putea face achizitii in Romania

Operatorul francez Orange intentioneaza sa faca achizitii in Spania, insa printre insa posibile tinte de preluare ar putea exista fi si Romania, pe langa Belgia si Polonia, a declarat directorul general al operatorului de telecomunicatii, Stephane Richard.

Orange ar putea reanaliza si afacerile telecom ale companiei franceze Bouygues, daca va primi o propunere in acest sens, a spus Richard, citat de Mediafax.

Seful Orange a adaugat ca sunt multe tari, precum Belgia, Polonia si Romania, unde ar putea exista potentiale tinte pentru achizitii.

"Dar daca cineva ar trebui sa numeasca o singura tara pentru noi, aceea ar fi Spania", a spus directorul Orange, prezent la o conferinta pe teme economice in Aix-en-Provence, in sudul Frantei.

Orange a anuntat, miercuri, ca nu va face o oferta pentru rivalul Bouygues Telecom, preluare care ar fi contribuit la consolidarea pietei telecom din Franta.

"Daca ne-ar aborda cineva pentru a forma o oferta care sa multumeasca Bouygues, am analiza, bineinteles", a declarat Richard.

Richard a declarat, in septembrie anul trecut, ca Orange ia in calcul consolidarea pozitiei in tari precum Spania si Polonia si achizitionarea de active in domeniul telefoniei fixe in Belgia si Romania.

Orange ofera in Romania servicii de telefonie mobila, internet si televiziune.

Principalii concurenti ai Orange in Romania sunt Vodafone (Marea Britanie) si Cosmote, parte a grupului elen OTE, controlat de Deutsche Telekom si care mai detine in Romania compania Romtelecom.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#orange preluari, #orange romania , #stiri Orange