Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Orange a lansat serviciul Mesaje Mutimedia si pentru destinatii internationale

Orange a lansat serviciul Mesaje Mutimedia si pentru destinatii internationale

Orange ofera in premiera clientilor posibilitatea sa utilizeze serviciul Mesaje Mutimedia si pentru destinatii internationale, incepand cu data de 1 decembrie, potrivit unui comunicat al companiei.Astfel, atat abonatii cat si utilizatorii PrePay vor putea trimite in strainatate si primi de acolo mesaje ce combina fotografii sau imagini animate.

Pentru trimiterea si primirea mesajelor multimedia sunt disponibile 37 de destinatii internationale, urmand ca numarul acestora sa creasca, este mentionat in comunicat. Tariful standard al unui mesaj multimedia trimis este de 0,60 dolari. De asemenea, promotional, in perioada 1 decembrie 2006 - 8 ianuarie 2007, clientii Orange beneficiaza de un tarif special de 0,30 dolari/ mesaj multimedia trimis.

Potrivit sursei citate, Orange a raportat un numar 7,5 milioane de clienti la sfarsitul trimestrului al treilea al anului 2006. La sfarsitul anului 2005, Orange Romania a avut o cifra de afaceri de 870 milioane de euro si 6.8 milioane de clienti, inregistrand cea mai mare crestere a bazei de abonati si venituri dintre operatorii din Romania.

Rompres

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 810 ori