Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Orange a investit peste 1 milion de euro in Academia de Vanzari

Orange a investit peste 1 milion de euro in Academia de Vanzari

Orange a anuntat luni lansarea Academiei de Vanzari, un program integrat de dezvoltare a angajatilor si a partenerilor care lucreaza direct cu clientii companiei, care face parte dintr-un proiect international dezvoltat de catre grupul France Telecom - Orange in 11 tari, transmite NewsIn.

Programul este construit pe trei nivele de dezvoltare profesionala (junior, specialist, expert) si pe trei arii de invatare (cunostinte, abilitati specifice, experienta clientilor).

La final, in urma unei evaluari, cursantii primesc o certificare recunoscuta in cadrul grupului France Telecom - Orange care le ofera deschidere internationala catre oportunitati in cariera, acces la evenimentele comunitatii de vanzari la nivelul grupului, precum si posibilitatea de a fi recunoscut ca expert in relatia directa cu clientii.

"Investitia in program se ridica la peste 1 milion de euro si cuprinde un centru de training cu sapte sali de curs, un magazin "laborator" si aproximativ 2.800 de "studenti" instruiti in primul an, atat angajati Orange, cat si parteneri. Academia de Vanzari se adreseaza, in principal celor care lucreaza direct cu clientii, dar si celor care isi doresc o cariera in vanzari.

Inscrierea in program se face printr-un sistem online de Learning Management care ofera participantilor posibilitatea de a-si vizualiza profilul individual, programarea la cursuri, statusul rezultatelor testarilor sau acreditarii obtinute, iar participarea la training se face in timpul orelor de lucru" se arata in comunicatul Orange.

Orange a anuntat recent, implementarea unor programe similare cofinantate prin fonduri europene care vizeaza dezvoltarea profesionala a specialistilor de top din cadrul Orange si asigurarea contributiei acestora la dezvoltarea sectoarelor competitive ale Romaniei in contextul economic european.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1721 ori
Citeste mai multe despreacademia euro investitii milion orange vanzari