Orange: 7 milioane de clienti

Luni, 06 Februarie 2006, ora 11:40
1035 citiri

Cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, Orange, a anuntat ca a depasit pragul de 7 milioane de clienti. Astfel, se poate spune ca unul din trei romani este client Orange, iar penetrarea telefoniei mobile a ajuns aproape de 66% sau 2/3 din populatie. In decurs de numai un an, alti 2 milioane de romani au ales serviciile Orange, ceea ce demonstreaza ca liderul pietei din Romania ramane operatorul favorit. In fiecare zi romanii apreciaza tot mai mult serviciile de telefonie mobila. La sfarsitul lui 2005 rata penetrarii telefoniei mobile in Romania atinsese 62%. Orange crede ca in 2006 aceasta tendinta va continua, iar rata penetrarii acestor servicii va creste pana la sfarsitul anului la 75%.

Oficialii operatorului de telefonie mobila cred ca rata mare de crestere a numarului de clienti se datoreaza nu doar atractivitatii pe care o reprezinta telefonul mobil, ci si a popularitatii brandului. Avand o acoperire a populatiei de 96,6%, Orange ofera fiecarei persoane din Romania posibilitatea de a alege intre planuri de abonamente flexibile, ce pot fi personalizate, si cartele PrePay.

A"Atingerea pragului de 7 milioane de clienti reprezinta o realizare remarcabila pentru Orange RomaniaA" a declarat Richard Moat, CEO Orange Romania. "Aceste cifre evidentiaza o data in plus succesul telefoniei mobile in tara noastra in general, si cu precadere succesul Orange in Romania", a subliniat el.

BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!

Abonati-va la newsletter!

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...