Minidrone controlate de pe smartphone sau tableta, in oferta Orange

Miercuri, 27 August 2014, ora 14:00
4038 citiri
Minidrone controlate de pe smartphone sau tableta, in oferta Orange

Orange Romania a lansat in oferta doua minidrone care pot fi controlate de pe smartphone si tableta si pot fi utilizate pentru realizarea de fotografii sau clipuri video, a anuntat miercuri operatorul de telecomunicatii.

Minidronele Rolling Spider si Jumping Sumo pot fi controlate cu ajutorul unei aplicatii gratuite, FreeFlight 3, pentru dispozitive iOS, Android, Windows 8.1 si Windows Phone 8.1.

Prima drona se poate deplasa atat in aer, cat si pe sol, pe pereti si chiar pe tavan. Aceasta este echipata cu o camera verticala, pozitionata sub fuselaj, care o ajuta sa se stabilizeze in timpul zborului si sa realizeaze fotografii in aer liber sau in interior.

Detalii tehnice

Drona are autonomie de 8 minute si functioneaza cu o baterie reincarcabila.

Jumping Sumo este echipata cu doua roti retractabile, se poate deplasa cu o viteza maxima de 2 metri/secunda si are o autonomie de 20 de minute.

Aceasta este echipata cu obiectiv superangular care trimite imagini video in direct pe ecranul smartphone-ului sau tabletei pilotului si poate realiza fotografii si videoclipuri pe care le poate stoca pe un stick micro-USB conectat in prealabil la ea.

Cele doua minidrone vor fi disponibile atat in Orange shop, cat si in magazinul online, la pretul de 169 euro pentru Parrot Jumping Sumo, respectiv 109 euro pentru Parrot Rolling Spider.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#drona Orange, #oferta Orange , #stiri Orange