Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Investitii Orange

Investitii Orange

Orange Romania va investi anul viitor circa 200 de milioane de euro in extinderea retelei de magazine, introducerea de noi servicii si produse, precum si majorarea vitezei de transmisie in retea, compania avand in vedere lansarea serviciilor 3G in primul trimestru al anului 2006.

"Astfel, dorim sa ne consolidam pozitia pe piata romaneasca si sa ne pastram pozitia de lider si in viitor", a declarat presedintele companiei, Richard Moat. Acesta a adaugat ca in acest an investitiile s-au materializat, printre altele, in construirea unui call-center, in zona Pipera, care va fi deschis saptamana aceasta.

"Avem in vedere mai ales cresterea ponderii serviciilor oferite segmentului business, iar pentru aceasta vom investi semnificativ in imbunatatirea retelelor, respectiv intr-o retea de banda larga (board-band network), care va fi cea mai mare din Romania, precum si in retele care vor avea viteze mai mari decat GPRS", a spus Moat.

Adrian Seceleanu

Curierul National

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1298 ori