Directorul executiv de la Orange a demisionat

Marti, 31 Martie 2009, ora 14:06
2062 citiri
Directorul executiv de la Orange a demisionat

Richard Moat, Chief Executive Officer al Orange Romania, a decis din motive personale, sa plece din pozitia pe care o ocupa in cadrul companiei. Interimaul va fi preluat de Thierry Millet, actualul Director Comercial al Orange Romania.

„Richard Moat a facut parte din echipa Orange timp de 17 ani. Richard a ocupat pozitii importante la nivel international si a jucat un rol deosebit in transformarea Orange intr-un business global. De la preluarea pozitiei de CEO al Orange Romania, in septembrie 2004, Richard a crescut veniturile companiei de la 624 milioane de euro la 1,31 miliarde de euro in 2008 si a consolidat pozitia de lider al pietei locale”, se arata in comunicatul companiei.

Thierry Millet, cel care a preluat interimatul pozitie de CEO, a ocupat pozitia de Director Comercial al Orange Romania din luna octombrie a anului 2005 si a condus departamentele serviciul clienti, marketing si vanzari. Thierry Millet are o experienta de 20 de ani in cadrul grupului Orange-France Telecom si a ocupat mai multe pozitii de top la nivel international.
 
La sfarsitul lunii decembrie 2008, Orange Romania avea venituri de 1.31 miliarde de euro, ceea ce reprezinta o majorare cu 6.2% pe baza comparativa fata de valoarea veniturilor la sfarsitul anului 2007.

#ceo, #companie, #global, #orange, #vanzari , #stiri Orange