Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Orange sparge piata cablistilor cu abonamente care incep de la 5 euro

Orange sparge piata cablistilor cu abonamente care incep de la 5 euro


Orange, liderul pietei de telefonie mobila, cu venituri de 291 milioane de euro la 31 martie 2013, intra pe piata de TV prin satelit si va incepe sa vanda oficial de miercuri servicii disponibile la tarife care variaza intre 5 si 12 euro pe luna, in functie de numarul de posturi TV incluse,

Disponibil pe televizor si computer, prin satelit si prin internet, iar in curand pe smartphone si tableta, serviciul Orange TV ofera acces la peste 40 de canale HD, dintre care 26 de posturi in premiera pe piata in format HD.

"Birourile noastre din intreaga lume au colaborat pentru a oferi o solutie tehnica completa catre Orange Romania, incepand cu receptia canalelor din Bucuresti si terminand cu transferul catre partenerul nostru SES pentru legatura cu satelitul. Suntem mandri de rezultat si vom continua sa asiguram un serviciu de inalta calitate pe platforma, oferind astfel telespectatorilor o experienta de inalta calitate", a declarat Philippe Fort, Director de Operatiuni al GlobeCast.

Primul pachet disponibil - denumit Local HD - cu un tarif de 5 euro (TVA inclus) pe luna, include 36 de posturi TV - toate romanesti, dintre care 6 sunt in format HD. Al doilea pachet - World HD - include 65 de posturi TV, dintre care 19 in format HD, si are un cost de 8 euro pe luna. Al treilea pachet - Universe HD - include 95 de posturi TV, dintre care 37 in format HD - cu un cost de 12 euro pe luna.

Pentru abonatii Orange la telefonie mobila cu un singur sim pachetele TV costa 4 euro, 6,4 euro, sau 9,6 euro. Abonatii Orange cu doua simuri sau mai multe vor plati pentru pachetele TV 3,5 euro, 5,6 euro sau 8,4 euro.

Abonamentele pot fi incheiate pe maxim 2 ani

Abonamentele pot fi incheiate pe o perioada de 12 luni sau 24 de luni. Oficialii Orange nu au precizat care sunt costurile de instalare ale serviciului, precizand doar ca abonatii la serviciile de telefonie care semneaza pe doi ani si pentru un pachet de TV au instalarea fara costuri.

In mod suplimentar, clientii pot achizitiona cu 2,5 euro pe luna optiunea SuperNights HD, care include 5 posturi TV cu continut pentru adulti, toate in format HD. Pachetul SuperNights HD nu este oferit la pret redus pentru abonatii Orange.

Canalele TV sunt transmise prin intermediul satelitului SES Astra, pozitionat pe orbita Pamantului la 31,5o E, coordonate care asigura cel mai puternic semnal la nivelul intregii tari, dupa cum se precizeza intr-un comunicat de presa al operatorului.

Clientii pot alege unul dintre cele trei abonamente disponibile, Local HD, World HD sau Universe HD, in functie de programele pe care doresc sa le urmareasca. Acestea ofera acces la canale romanesti si internationale, precum si la canale de interes general, de stiri, muzica, filme, sport, documentare ori canale TV pentru copii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 4069 ori