Un nou plan de servicii din 4 aprilie la Orange Romania

Joi, 03 Aprilie 2003, ora 00:00
1675 citiri

Orange Romania lanseaza din 4 aprilie pentru abonamentele de voce, date si pentru pordusele PrePay, un nou concept - planul de servicii Personal - bazat pe flexibilitate si cu costuri mai avantajoase pentru clienti.

Prin Personal, clientiOrange Romania lanseaza din 4 aprilie pentru abonamentele de voce, date si pentru pordusele PrePay, un nou concept - planul de servicii Personal - bazat pe flexibilitate si cu costuri mai avantajoase pentru clienti.

Prin Personal, clientii isi pot construi propiul lor plan tarifar pornind de la un abonament de baza, cu sau fara minute incluse, la care se poate adauga un numar suplimentar de minute , mesaje scrise sau multimedia, abonamente de transmisii mobile de date precum si alte servicii.

"Orange a ales un sistem nou, dar foarte simplu si transparent, prin care clientii pot beneficia de abonamente in functie de nevoile lor de comunicare si de bugetul alocat", a declarat joi Bernard Moscheni, director executiv Orange Romania. In plus, optiunile dorite pot fi activate oricand si pot fi schimbate sau pot fi dezactivate gratuit apeland la Serviciul Clienti.

Astfel, doua dintre cele mai populare abonamente Orange vor beneficia de reduceri semnificative din 4 aprilie, abonamentul pentru Orange 60 reducandu-se cu 2 dolari, de la 20 la 18 dolari pe luna - fara TVA, sistemul de tarifare fiind mai simpu, in retea si in afara retelei. Pentru abonamentul de 4 dolari, tariful in retea scade de la 30 la 26 de centi pe minut.

Oferta Orange pentru cartele PrePay consta in lansarea cartelei de reincarcare de 5 dolari, scaderea cu aproape 30 la suta a tarifelor pentru apelurile in afara retelei si lansarea unui nou plan tarifar unic cu numai 24 de centi pentru apelurile catre orice retea fixa sau mobila.

De asemenea, abonatii serviciilor de comunicatii de date mobile pe tehnologia GPRS vor beneficia de o reducere a tarifelor cu pana la 60 la suta, cresterea vitezei de navigare si reportarea traficului neconsumat pentru pachetele cu trafic inclus.

Compania de telefonie mobila a operatorului France Telecom a fost infiintata in Romania in decembrie 1996, brand-ul fiind schimbat in aprilie 2002 in urma achizitionarii de catre France Telecom a operatorului de telefonie mobila din Marea Britanie - Orange. Orange Romania are in prezent 2,35 milioane de abonati si o cota de piata de 46 la suta, acoperind peste 96 la suta din populatia tarii si 77 la suta din teritoriul Romaniei.

Veniturile companiei in anul 2002 s-au cifrat la 393 milioane de euro, investitiile realizate de la lansarea comerciala in anul 1997 si pana in prezent cifrandu-se la peste 710 milioane euro. La Orange Romania activeaza circa 1.400 de angajati.

La nivel mondial, grupul Orange activeaza in 19 tari din intreaga lume si urmareste ca pana in 2005 sa aiba o prezenta pe piata care sa acopere 1,5 miliarde de oameni.