Thierry Millet, noul director executiv al Orange Romania

Marti, 07 Iulie 2009, ora 18:51
1860 citiri
Thierry Millet, noul director executiv al Orange Romania

Operatorul de telefonie mobila Orange Romania il va numi, joi, in functia de director executiv pe Thierry Millet, care ocupa postul de director comercial si asigura interimatul, dupa plecarea lui Richard Moat, potrivit reprezentantilor companiei.

"Thierry Millet va fi numit (in functia de director executiv - n.r.) joi dimineata intr-o sedinta a Consiliului de Administratie", au aratat sursele citate.

Atributiile lui Millet vor fi preluate de Julien Ducarroz, care ocupa functia de director comercial business to consumer din luna aprilie.

Fostul sef al Orange Romania a fost numit, la inceputul lunii mai, director executiv la compania germana de telecomunicatii mobile T-Mobile, parte a grupului Deutsche Telekom.

La sfarsitul lunii martie, Moat a decis sa plece din pozitia de director executiv al Orange Romania, din motive personale, dupa patru ani de mandat.

Moat a facut parte din echipa Orange timp de 17 ani, iar din septembrie 2004 a detinut functia de director general al companie. El a mai avut functii similare in cadrul Orange in Thailanda si Danemarca. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#millet, #orange , #stiri Orange Romania