Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Serviciu de marketing direct prin sms

Serviciu de marketing direct prin sms
Niciodata trimiterea de mesaje sms nu a fost mai usoara. web2sms.ro reprezinta cel mai facil si eficient serviciu de comunicare prin sms adresat atat companiilor cat si persoanelor fizice. Noua aplicatie online promite usurinta in utilizare, eficienta, performanta si disponibilitate.Serviciul web2sms.ro se adreseaza companiilor care doresc sa comunice direct cu clientii prin intermediul mesajelor scurte SMS, indiferent de reteaua de destinatie, printr-o interfata on-line, simpla si usor de utilizat. Indiferent de numarul de mesaje ce se doreste a fi trimis, serviciul garanteaza livrarea imediata a acestora datorita conexiunilor directe cu toti operatorii din Romania, dar si a tehnologiei folosite ce permite trimiterea de 10 mesaje pe secunda in comparatie cu sistemul clasic prin telefon (1/mesaj pe secunda).

De asemenea Web2sms.ro aduce in premiera posibilitatea configurarii unei etichete pentru numarul scurt apelant, fapt ce asigura personalizeaza mesajului si acorda un plus de profesionalism in fata destinatarilor.

Serviciul web2sms.ro pune la dispozitia utilizatorilor care desfasoara campanii automate de comunicare o serie de instrumente puternice de personalizare si configurare. Acestea vor permite creearea de task-uri automate ce vor fi pornite in functie de specificatiile utilizatorului. Astfel, acesta nu trebuie sa se ingrijoreze daca o campanie de comunicare a pornit sau nu. Sunt suficiente adaugarea listei de destinatari si a mesajului de transmis (ce poate fi personalizat), configurarea datei de pornire a campaniei si frecventa, iar web2sms.ro va face restul automat, in limita unui numar de credite.

Pachetele de credite pot fi achizitionate oricand in functie de necesitati, acestea fiind insotite si de un numar de mesaje gratuite. Pachetele pot fi platite off-line, prin ordin de plata, sau direct on-line prin intermediul unui card de debit/credit. Odata cumparate, pachetele de mesaje pot fi folosite oricand, fara vreo limita de timp.

De asemenea serviciul web2sms.ro pune la dispozitie si o interfata de comunicare securizata cu aplicatii on-line terte ce permite trimiterea de mesaje personalizate in mod cvasi-automat. O asemenea aplicatie este ideala pentru companii care au de comunicat direct cu destinatari multipli ce doresc sa fie informati in timp real. Ca si exemple am putea da, companii de credit, portale de stiri, cluburi, etc.

Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati www.web2sms.ro

NETOPIA System este dezvoltator de solutii hibride internet / mobil, cu contracte de parteneriat cu toti operatorii principali de telefonie mobila pentru dezvoltare si distribuitie de aplicatii si content.

NETOPIA System a fost fondata in anul 2004 ajungand la o cifra de afaceri de peste 150.000 USD, avand in acest moment formata o echipa de 5 persoane (programatori, designeri, marketing, sales).

Printre clientii/partenerii care ne recomanda se numara Connex A- Mobifon, NetBridge Investments, DotCommerce Romania, Orange Romania, Best Distribution, Vodanet, AVON Romania, BRD Finance, in Romania si Gameloft, Telcogames, MobilityZone, Zindell Technologies (international)

Bloombiz.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 964 ori