Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Profesionisti regionali si internationali de top vor vorbi despre mediul online la NetCamp

Profesionisti regionali si internationali de top vor vorbi despre mediul online la NetCamp
Specialisti regionali si internationali de renume in domeniul Internetului vor sustine prezentari in cadrul NetCamp, primul eveniment dedicat strategiilor si noilor tendinte in mediul online, care va avea loc pe data de 5 decembrie 2007 la Howard Johnson Grand Plaza Hotel. Evenimentul este organizat de Evensys. Partener principal al evenimentului este Microsoft, alaturi de Orange, Beko, Adobe si Nokia.

Invitati speciali in cadrul NetCamp sunt Hugh MacLeod (Gapingvoid), Rodrigo Sepulveda Schulz (Vpod.tv), Miel Van Opstal (Microsoft), Mihai Crasneanu (Grey Juice Lab), Nir Manor (Onmax), Eirik Solheim (NRK). Alaturi de ei vor sustine prezentari Radu Ionescu (Managing Partner, Kinecto), Cristian Mezei (Managing Partner, Kondiment Konversion), Oana Solca (Web Shop & Web Care Marketing Manager, Orange Romania) si Dragos Manac (Lead Operations, SNS).

Hugh MacLeod este Marketing Specialist la Stormhoek si va vorbi in prima sesiune a evenimentului NetCamp despre provocarile si oportunitatile deschise de mediul online. Alaturi de Hugh, Miel Van Opstal si Radu Ionescu vor discuta despre dificultatile la care trebuie sa faca fata jucatorii online si profesionistii in marketing, in contextul noilor tehnologii si al modificarii asteptarilor si comportamentului consumatorilor.

A doua sesiune va fi dedicata conceptului de "web 2.0", oportunitati si modele de succes, iar lectori vor fi Rodrigo Sepulveda Schulz, Co-Founder & CEO, vpod.tv, Eirik Solheim, Project Manager, Norwegian Broadcasting Corporation si Cristian Mezei, Managing Partner, Kondiment Konversion.

Mihai Crasneanu va vorbi, alaturi de Nir Manor, despre noua realitate economica pe care o traversam, precum si noile oportunitati de afaceri pe care le deschide aceasta si tendintele care se prefigureaza pentru anul urmator. Oana Solca (Web Shop & Web Care Marketing Manager, Orange Romania) si Dragos Manac (Lead Operations, SNS) vor discuta despre modele de succes in afaceri, care sunt acestea si care este cheia succesului lor.

In cadrul Netcamp va fi organizat si NetStart- Up, primul concurs de idei si proiecte dedicate exclusiv Internetului si Mobile Internetului. Primii cinci castigatori vor beneficia de premii constand in 5 console XBOX si 15 jocuri, precum si licente oferite de Microsoft Developer Network. Un singur proiect va fi castigator al marelui premiu in valoare de 1000 de euro, acordat de partenerul principal al evenimentului, Microsoft.

Cele cinci proiecte care vor avea sansa de a fi prezentate in finala NetStart- Up care va avea loc pe 5 decembrie vor fi evaluate de un juriu format din specialisti in domeniul Internetului precum Adrian Amariei (CEO, Axonite), Alexandre Almajeanu (Co-Fondator, VoyagerMoinsCher.com), Mihai Crasneanu (CEO, Grey Juice Lab), Radu Georgescu (Presedinte Gecad Group), Marius Ghenea (Presedinte, PCfun.ro & FIT Distribution), Bogdan Musat, Developer & Platform Group Manager, Microsoft Romania) sau Magdalena Zander (Senior Sales Manager, NetBridge Investments).

"NetCamp este evenimentul care isi propune sa puna in discutie intr-un mod cat de poate de aplicat si concret instrumentele pe care Internetul le-a creat si posibilitatile nenumarate deschise in domeniul business-ului si al comunicarii. Este nevoie de specialisti care sa explice fenomenul numit Internet dupa cum este nevoie si de vizionari care sa exploateze oportunitatile mediului online. Acesta este si motivul pentru care am organizat NetStart-Up, competitie destinata tuturor celor cu idei de proiecte aplicabile online si utilizabile de catre consumatorii finali, adica fiecare dintre noi", spune Dana Dumitrescu, Managing Partner Evensys.

Bloombiz.ro Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul infoBloombiz ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1047 ori