Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Orange Romania, venituri sub un miliard de euro in 2010

Orange Romania, venituri sub un miliard de euro in 2010

Orange Romania a inregistrat anul trecut venituri de 973 de milioane de euro, in scadere cu 7,8% fata de 2009, potrivit rezultatelor financiare prezentate joi de grupul France Telecom si preluate de Mediafax.

In ultimul trimestru din 2010, Orange a inregistrat un venit total de peste 243 milioane de euro. Comparativ cu trimestrul anterior, evolutia anuala s-a imbunatatit cu 4,2 puncte procentuale, ajungand la o diminuare de 4,5%.

"In 2010 am facut progrese importante. Am reusit sa stabilizam ritmul de scadere care a incetinit, atat de la an la an, cat si de la trimestru la trimestru.


Cota valorica de piata a crescut in comparatie cu anul anterior. In anul 2010 am luat mai multe masuri de eficientizare si perfectionare (francize, Orange Care, oferte pentru smartphone-uri, programe de perfectionare pentru forta de vanzari, programe de imbunatatire a experientei clientilor), ale caror efecte se vor vedea pe termen lung si care ne vor ajuta sa indeplinim obiectivele strategice pentru urmatorii cinci ani" a declarat CEO Orange Romania, Thierry Millet.


La finalul anului 2010, Orange avea 10,5 milioane de clienti, reusind sa atraga peste 60.000 de noi clienti, in trimestrul patru.


Comparativ cu perioada similara a anului precedent, baza a scazut cu 5%, in principal din cauza evolutiei segmentului PrePay.


Venitul mediu anual pe utilizator a fost de 83,1 euro. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1620 ori