Orange Romania lanseaza un abonament cu acces nelimitat la internet

Miercuri, 22 Aprilie 2009, ora 15:03
2478 citiri
Orange Romania lanseaza un abonament cu acces nelimitat la internet

Orange Romania a lansat un abonament care permite clientilor acces nelimitat la internet atat pe computer, cat si pe telefonul mobil la un tarif de 14,28 euro/luna (TVA inclus), a anuntat, miercuri, operatorul de telecomunicatii mobile.

Denumit Internet Mobil Complet, abonamentul include trafic de date de 2 GB pentru navigare la viteze 3G+ de pana la 3,6 Mbps, urmand ca traficul suplimentar sa se realizeze la o viteza de pana la 128 kbps, fara a fi tarifat, precizeaza Mediafax.

Traficul de 2 GB este impartit intre doua cartele SIM ale abonamentului, respectiv 1,5 GB pe cartela utilizata in modemul din calculator si 500 MB pe cartela utilizata in telefonul mobil.

Clientii care au deja un SIM de voce si nu doresc un alt numar de telefon pot sa activeze abonamentul Internet Mobil Complet pe cartela de voce deja utilizat si sa achizitioneze doar SIM-ul de date pentru calculator.

"Orange este primul operator care lanseaza un abonament care ofera clientilor internet mobil nelimitat pe computer si totodata pe telefonul mobil. Internet Mobil Complet este conceput pentru utilizatorii care au nevoie de acces la internet, atat pentru informare, cat si pentru divertisment, in conditii depline de mobilitate si la un pret accesibil", a declarat intr-un comunicat, Claudiu Sociu, data proposition manager al Orange Romania.

Orange este cel mai mare operator local de telecomunicatii mobile, cu 10,355 milioane de clienti la finele anului 2008. Operatorul este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 182 de milioane de clienti pe cinci continente.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola a lansat trei smartphone-uri noi: Edge 50 Pro, Edge 50 Fusion și Edge 50 Ultra
Motorola a lansat trei smartphone-uri noi: Edge 50 Pro, Edge 50 Fusion și Edge 50 Ultra
Motorola a anunțat lansarea a trei noi modele de smartphone-uri: Edge 50 Pro, Edge 50 Fusion și Edge 50 Ultra. Dintre acestea, Edge 50 Ultra reprezintă vârful de gamă, aducând...
#calculator, #internet, #orange, #tarife, #telefon, #trafic , #stiri Orange Romania