Orange lanseaza serviciul de transfer international de bani prin MoneyGram

Luni, 12 Noiembrie 2012, ora 12:24
2503 citiri
Orange lanseaza serviciul de transfer international de bani prin MoneyGram

Serviciul de transfer international de bani este disponibil in Orange shop pe toata durata programului de functionare, inclusiv in weekend. Banii pot fi ridicati in lei sau in euro, in functie de optiunea expeditorului.

Banii trimisi in afara tarii pot fi ridicati in moneda tarii respective sau in alta valuta disponibila. Pentru a transfera bani, utilizatorii nu au nevoie de cont bancar sau de card de debit ori de credit si nu trebuie sa fie clienti Orange.

Pentru a trimite bani in oricare dintre cele 284.000 de locatii MoneyGram din intreaga lume, expeditorul trebuie sa vina in Orange shop cu actul de identitate si cu suma pe care doreste sa o transfere. Reprezentantul Orange ii va oferi un formular cu datele tranzactiei si un numar de referinta unic, pe care va trebui sa il comunice destinatarului.

Pentru a ridica bani din orice Orange shop, destinatarul trebuie sa prezinte actul de identitate si numarul de referinta al tranzactiei pe care l-a primit de la expeditor.

Orange are 10,243 milioane de clienti in Romania. Compania a inregistrat venituri in valoare de 680 milioane de euro la 30 septembrie 2012.

#Orange transfer bani MoneyGram, #transfer international bani MoneyGram, #transfer bani Orange Romania , #stiri Orange Romania