Orange lanseaza serviciul de Internet 4G si pe telefoanele mobile

Joi, 04 Aprilie 2013, ora 11:38
1503 citiri
Orange lanseaza serviciul de Internet 4G si pe telefoanele mobile

Dupa lansarea serviciului de Internet 4G pe modemuri si tablete, Orange Romania anunta ca, incepand de astazi, clientii sai pot folosi serviciul de internet mobil la viteze 4G si pe telefoanele mobile, impreuna cu serviciile de voce.

Telefoanele din oferta Orange compatibile cu tehnologia 4G sunt LG Optimus G, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z si, in curand, HTC One si Samsung Galaxy S IV. Aceste modele sunt totodata compatibile si cu tehnologia HD Voice, disponibila doar la Orange si care ofera cea mai buna calitate si claritate a sunetului.

Clientii au acces la serviciul 4G pe telefoanele mobile compatibile impreuna cu abonamentele Pantera 39 si Pantera 49. Alaturi de resursele pentru accesarea internetului prin telefon incluse in aceste abonamente, clientii beneficiaza si de preturi atractive la cumpararea telefonului.

De exemplu, impreuna cu abonamentul Pantera 39, preturile telefoanelor sunt urmatoarele: Sony Xperia Z - 259 de euro (TVA inclus), LG Optimus G - 189 de euro (TVA inclus) si Nokia Lumia 920 - 249 de euro (TVA inclus).

Unde poate fi folosit serviciul de Internet mobil 4G al Orange

Serviciul de Internet mobil 4G de la Orange este disponibil in centrul si nordul Bucurestiului, in zona metropolitana din nordul capitalei, in statiunile de pe Valea Prahovei, in zona Bran-Moieciu si in Poiana Brasov. Vitezele 4G in reteaua Orange pot ajunge pana la 75 Mbps pentru download si 37,5 Mbps pentru upload, tinand cont de resursele de spectru disponibile.

Pentru a cumpara un pachet alcatuit din smartphone si abonament 4G, clientii Orange sunt asteptati in magazinele Orange din Baneasa Shopping City, Universitate, Europe House-Piata Victoriei, Calea Mosilor, Iride, precum si in magazinul Orange de pe strada Muresenilor din Brasov.

Clientii care au nevoie de asistenta pentru configurarea setarilor telefonului pot apela la un Orange Expert, in magazin, online sau la telefon, la numarul 408. De asemenea, Orange le ofera clientilor si posibilitatea de a incheia o asigurare pentru a-si proteja investitia in telefon.

#serviciu Internet 4G, #Orange Romania Internet 4G, #internet mobil 4G Orange , #stiri Orange Romania