iPhone 3G costa intre 179 euro si 489 euro in oferta Orange Romania

Miercuri, 20 August 2008, ora 12:06
1835 citiri
iPhone 3G costa intre 179 euro si 489 euro in oferta Orange Romania

iPhone 3G costa intre 179 euro si 489 euro in oferta Orange Romania, in functie de modelul ales, de tipul de abonament utilizat si de perioada contractuala a abonamentului, potrivit informatiilor oferite miercuri, de compania de telefonie mobila.

Clientii noi care doresc sa isi cumpere un iPhone la un tarif avantajos pot alege intre cele doua abonamente dedicate in valoare de 39 euro, respectiv 59 euro pe luna, care includ minute nationale, mesaje scrise, pachete cu trafic de date si tarife speciale pentru apelurile internationale. Telefonul costa intre 179 euro si 489 euro, in functie de modelul ales, de tipul de abonament utilizat si de perioada contractuala a abonamentului.


Potrivit Orange Romania, clientii existenti au tarife reduse la achizitionarea telefonului prin programul de fidelizare "Orange Thank You". Astfel, daca isi activeaza o optiune in valoare de 12 euro pe luna, care ofera minute si trafic de date incluse, pot cumpara un iPhone la tarife reduse pana la 289 euro. Pentru clienti Orange , cu abonamente lunare in valoare de peste 32 euro, pretul telefonului ajunge la 209 euro.


Fanii telefonului vor avea posibilitatea sa achizitioneze accesoriile standard din pachetul iPhone 3G, dar si o gama extinsa de accesorii dedicate: docking station, echipament Bluetooth, cablu TV out, huse clasice de piele si huse semnate de designeri, si in curand folii protectoare pentru ecran, incarcator pentru masina, carcasa de silicon si multe altele.


iPhone 3G ajunge in Romania in toate variantele de culoare si capacitate a memoriei integrate: negru pentru modele cu memorie de 8 GB si 16 GB si alb pentru modelul cu memorie de 16 GB.


Clientii vor putea cumpara iPhone 3G atat din Orange shop-urile din toata tara cat si pe internet din Orange Web Shop. De asemenea, telefonul poate fi gasit si in 25 de magazine selectate ale partenerilor Euro GSM, Fonomat, Say si din reteaua magazinelor Apple Premium Reseller din Romania.


Orange este singurul operator care aduce oficial pe piata romaneasca versiunea 3G a terminalului iPhone.


La numai sase ore de la activarea pe site-ul oficial al Orange Romania a posibilitatii de rezervare in vedera cumpararii terminalului Apple iPhone 3G, s-au inregistrat peste 1.250 de precomenzi, numarul fiind in continua crestere. Intrebati de o previziune a precomenzilor pentru ziua urmatoare, oficialii Orange Romania au declarat ca sunt in imposibilitate de a face acest lucru, din cauza cresterii continue a comenzilor.

La sfarsitul lunii iunie 2008, Orange Romania avea venituri de 321 milioane de euro, in crestere cu 8,8% in al doilea trimestru fata de aceeasi perioada a anului precedent.