Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Orange Romania are un nou director financiar, cu un CV impresionant. Vezi cine este

Orange Romania are un nou director financiar, cu un CV impresionant. Vezi cine este

Orange Romania l-a numit in functia de director financiar pe Diego Martinez Lopez, care a preluat responsabilitatile de la Ludovic Pech, numit director financiar la Mobistar, Belgia, dupa ce, timp de 3 ani, a lucrat la operatorul roman.

In noul sau rol la Orange Romania, Diego Martinez Lopez va avea misiunea de a continua programele de crestere a eficientei companiei.

Diego Martinez Lopez s-a alaturat grupului Orange in anul 2000

Diego Martinez Lopez, cu o experienta bogata in domeniul financiar, a coordonat numeroase programe strategice de eficienta si de transformare in cadrul grupului Orange si a dezvoltat modele de business pentru lansarea de noi servicii si tehnologii, precum servicii TV si retele broadband de mare viteza.

De la sfarsitul anului 2009 si-a inceput activitatea la sediul central din Paris al Grupului Orange, unde a ocupat functia de Vicepresedinte al departamentului Business Performance and Controlling, in cadrul diviziei Home & Convergence a Grupului Orange. Din aceasta pozitie, a condus si a monitorizat activitatile Grupului legate de servicii fixe, internet si convergenta.

El s-a alaturat Grupului Orange in anul 2000, la Orange Spania, unde a ocupat mai multe pozitii importante, printre care cea de Director a Departamentelor de Controlling si Financial Planning.

Orange Romania, 10,2 milioane clienti in primul semestru

Orange Romania a avut in prima jumatate a anului venituri de aproximativ 450 milioane euro, valoare apropiata de cea raportata pentru aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul unei cresteri a numarului clientilor companiei cu 154.000, la 10,2 milioane, si diminuarii tarifelor de interconectare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1927 ori