Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Orange Romania, angajator de top pentru al cincilea an consecutiv

Orange Romania, angajator de top pentru al cincilea an consecutiv


Orange Romania a primit certificarea Top Employer Europe 2017, fiind astfel recunoscute, pentru al cincilea an consecutiv, mediul de lucru exceptional si posibilitatile de dezvoltare profesionala pe care compania le ofera angajatilor.

Orange este singura companie de telecomunicatii din Romania care obtine acesta certificare din partea institutului independent Top Employers Institute.

Studiul international realizat anual de Institutul Top Employers recunoaste meritele angajatorilor de top, certificand eforturile companiilor care reusesc sa ofere conditii excelente pentru angajati si un mediu care incurajeaza dezvoltarea talentului la toate nivelurile organizatiei si imbunatatirea permanenta a practicilor de angajare.

Certificarea Top Employer are la baza un proces riguros de cercetare, doar companiile care indeplinesc o serie de standarde stricte fiind eligibile pentru obtinerea acesteia.

Printre cele 9 criterii pe care acest proces se bazeaza se numara strategia de management al talentelor, cultura organizationala, managementul performantei, programele de invatare si dezvoltare, politica de compensari si beneficii.

"Strategia noastra se bazeaza pe ascultarea permanenta a angajatilor si pe oferirea resurselor de care au nevoie pentru a-si urma planurile de dezvoltare, iar atentia constanta pe care o acordam nevoilor lor este reflectata si in calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor.

Avand in vedere ca pentru acestia grija fata de angajati este unul dintre cei importanti indicatori ai gradului de responsabilitate al companiilor, certificarea Top Employer recunoaste atat posibilitatile pe care le oferim angajatilor, cat si eforturile pe care le depunem pentru a raspunde asteptarilor clientilor nostri
", a declarat Ioana Marcu, Directorul de Resurse Umane al Orange Romania.

Pentru informatii suplimentare despre certificarea Top Employer si pentru a vizualiza profilul Top Employer al companiei vizitati www.topemployers.eu.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3453 ori
Citeste mai multe despreOrange Top Employer 2017