Orange Romania, angajator de top pentru al cincilea an consecutiv

Joi, 09 Februarie 2017, ora 13:28
3657 citiri
Orange Romania, angajator de top pentru al cincilea an consecutiv

Orange Romania a primit certificarea Top Employer Europe 2017, fiind astfel recunoscute, pentru al cincilea an consecutiv, mediul de lucru exceptional si posibilitatile de dezvoltare profesionala pe care compania le ofera angajatilor.

Orange este singura companie de telecomunicatii din Romania care obtine acesta certificare din partea institutului independent Top Employers Institute.

Studiul international realizat anual de Institutul Top Employers recunoaste meritele angajatorilor de top, certificand eforturile companiilor care reusesc sa ofere conditii excelente pentru angajati si un mediu care incurajeaza dezvoltarea talentului la toate nivelurile organizatiei si imbunatatirea permanenta a practicilor de angajare.

Certificarea Top Employer are la baza un proces riguros de cercetare, doar companiile care indeplinesc o serie de standarde stricte fiind eligibile pentru obtinerea acesteia.

Printre cele 9 criterii pe care acest proces se bazeaza se numara strategia de management al talentelor, cultura organizationala, managementul performantei, programele de invatare si dezvoltare, politica de compensari si beneficii.

"Strategia noastra se bazeaza pe ascultarea permanenta a angajatilor si pe oferirea resurselor de care au nevoie pentru a-si urma planurile de dezvoltare, iar atentia constanta pe care o acordam nevoilor lor este reflectata si in calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor.

Avand in vedere ca pentru acestia grija fata de angajati este unul dintre cei importanti indicatori ai gradului de responsabilitate al companiilor, certificarea Top Employer recunoaste atat posibilitatile pe care le oferim angajatilor, cat si eforturile pe care le depunem pentru a raspunde asteptarilor clientilor nostri", a declarat Ioana Marcu, Directorul de Resurse Umane al Orange Romania.

Pentru informatii suplimentare despre certificarea Top Employer si pentru a vizualiza profilul Top Employer al companiei vizitati www.topemployers.eu.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Orange Top Employer 2017 , #Joburi