Opera și Google fac echipă. Cu ce îmbunătățiri vine browser-ul

Miercuri, 29 Mai 2024, ora 23:07
169 citiri
Opera și Google fac echipă. Cu ce îmbunătățiri vine browser-ul
FOTO: Opera

Utilizatorii browserului Opera beneficiază de mult timp de capacitățile AI dezvoltate de OpenAI, integrate în asistentul AI încorporat, Aria. Recent, Opera a anunțat o colaborare cu Google pentru a încorpora modelele avansate de AI, Gemini, în Aria, îmbunătățind astfel experiența utilizatorilor.

Această colaborare vizează creșterea performanței și versatilității asistentului Aria, oferind informații mai precise și actualizate. Noul motor AI procesează inteligent interogările utilizatorilor și selectează cel mai potrivit model AI pentru fiecare sarcină specifică. Astfel, utilizatorii primesc răspunsuri relevante, adaptate nevoilor lor.

Gemini, introdus de Google anul trecut, este considerat cel mai avansat model AI al companiei. De atunci, Gemini a fost integrat în diverse produse Google, îmbunătățindu-le funcționalitatea prin caracteristicile sale puternice bazate pe AI. Cu integrarea Gemini, Aria de la Opera poate oferi utilizatorilor cele mai recente informații cu o performanță ridicată.

Parteneriatul dintre Opera și Google

Parteneriatul dintre Opera și Google aduce și noi caracteristici experimentale pentru Aria, parte a programului Opera AI Feature Drop. Utilizatorii versiunii Opera One Developer pot testa gratuit aceste funcții noi.

Printre noile capacități se numără o funcție de generare de imagini, alimentată de modelul Imagen 2 de la Google. De exemplu, utilizatorii pot solicita Aria să „creeze o imagine cu un câine în vacanță pe o plajă, savurând o băutură”, iar AI-ul va genera o imagine corespunzătoare.

În plus, Aria oferă acum și o funcție de text-to-audio, care permite utilizatorilor să asculte răspunsurile citite cu voce tare într-un ton conversațional, folosind modelul avansat de text-to-audio de la Google. Această funcție este menită să ofere o experiență de utilizare mai captivantă și accesibilă.

...citeste mai departe despre "Opera și Google fac echipă. Cu ce îmbunătățiri vine browser-ul" pe Ziare.com

#opera, #Google, #aplicatii , #Stiri Internet

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

-0.0001

1 USD = 4.6576 RON

0.0516
  1. Google Chrome primește o actualizare importantă. Ce pot face acum utilizatorii Android
  2. OPPO pregătește lansarea globală a modelului Find X8 Ultra. Cu ce specificații vine
  3. Românul care a digitalizat peste 3.000 de primării din țară și-a extins proiectul și în SUA
  4. Elon Musk amenință că va interzice produsele Apple în companiile sale. ”Nimeni nu citește de fapt termenii și condițiile”
  5. Google, amendat cu 15 milioane de dolari. Motivul pentru care a fost sancționat gigantul american
  6. Apple dezvăluie iOS 18, în cadrul WWDC24: Mai multe posibilități de customizare pentru utilizatori și dezvoltatorii de aplicații VIDEO
  7. Cea mai buna alegere pentru a găsi cele mai bune soluții audio Bose