Omniasig VIG plateste daune de peste 1,4 mil euro

Vineri, 09 Iulie 2010, ora 12:46
1185 citiri
Omniasig VIG plateste daune de peste 1,4 mil euro

Omniasig VIG plateste daune de peste 1,4 milioane euro ca urmare a inundatiilor, despagubirile pe segmentul asigurarilor agricole ridicandu-se la 600.000 euro, a anuntat vineri compania, precizeaza NewsIn.

Astfel, pe segmentul asigurarilor de bunuri, inclusiv locuintele, Omniasig a deschis aproximativ 180 dosare de daune, pentru care a constituit rezerve de circa 700.000 euro.

Pe segmentul asigurarilor agricole Omniasig a deschis 170 dosare de dauna.

"Cele mai multe daune de bunuri, respectiv locuinte, societati comerciale, magazii, si alte locatii de acest tip avariate in urma inundatiilor s-au inregistrat in judetul Suceava, acestea reprezentand aproximativ 50% din totalul daunelor avizate pana acum pe aceasta forma de asigurare", se arata in comunicat.

Potrivit companiei, in urma inundatiilor au fost semnalate multe daune si pe segmentul asigurarilor auto.

Astfel, in urma grindinei aferente perioadei inundatiilor, au fost deschise peste 130 dosare de dauna, cu o rezerva totala de circa 130.000 euro.

Reprezentantii Omniasig sustin ca, pe langa daunele mentionate, in tara au mai fost avizate multe alte daune in urma inundatiilor, pentru care inca nu s-a putut face constatarea, intrucat sunt zone in care nu se poate patrunde din cauza conditiilor meteorologice din ultima perioada (mal, viituri etc.).

#daune, #milioane, #omniasig, #vig , #stiri Omniasig