Omniasig, asigurare impotriva cenusei vulcanice

Vineri, 23 Aprilie 2010, ora 09:08
1313 citiri
Omniasig, asigurare impotriva cenusei vulcanice

Omniasig a lansat o polita de asigurare a persoanelor pentru riscul de afectiuni medicale produse de cenusa vulcanica pentru o perioada de un an, cu o prima unica de 15 lei si o suma asigurata de 3.000 lei, a anuntat joi compania, precizeaza NewsIn.

Prin intermediul acestei polite de asigurare sunt acoperite afectiunile medicale produse de cenusa vulcanica, respectiv afectiuni pulmonare, dermatologice si/sau oftalmologice, se arata in comunicat.

Astfel, asiguratii care incheie aceasta polita beneficiaza de acoperirea costurilor medicale de spitalizare si a costurilor medicamentelor necesare tratarii afectiunilor pulmonare, dermatologice si/sau oftalmologice produse de cenusa vulcanica.

Polita se aplica numai evenimentelor care au loc pe teritoriul Romaniei, ca urmare a prezentei unui nor de cenusa vulcanica deasupra acesteia.

In asigurare sunt cuprinsi gratuit copiii asiguratului cu varsta sub 12 ani, potrivit companiei.

"Avand in vedere fenomenul atmosferic fara precedent cu care s-a confruntat recent intregul spatiu european, fenomen produs de eruperea vulcanului Eyjafjallajokull, Omniasig Vienna Insurance Group a lansat un produs de asigurare nou, adaptat specific acestei situatii", se arata in comunicatul companiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cenusa, #omniasig, #produse, #vulcanica , #stiri Omniasig