Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Omniasig a obtinut un contract de asigurare cu Imprimeria Nationala, fiind singurul ofertant

Omniasig a obtinut un contract de asigurare cu Imprimeria Nationala, fiind singurul ofertant

Compania Nationala "Imprimeria Nationala" SA isi asigura in acest an patrimoniul la Omniasig in urma unei licitatii la care doar aceasta societate a participat, valoarea primei ridicandu-se la 713.259 lei fara TVA, potrivit unui anunt al institutiei, preluat de NewsIn.

Atribuirea contractului a fost facuta pe 1 martie, in urma unei licitatii deschise la care a participat numai Omniasig. Compania Nationala "Imprimeria Nationala" SA are ca obiect principal de activitate imprimarea, tiparirea, administrarea, difuzarea, expertizarea si evidenta hartiilor de valoare, a formularelor tipizate cu regim special, comune sau specifice pe economie.

Societatea Omniasig, controlata de austriecii de la Vienna Insurance Group (VIG), a raportat pentru anul trecut un profit brut de 52,7 milioane lei, mai mic cu 68% fata de anul anterior, in conditiile in care primele brute subscrise au scazut cu 5,7%, la 1,1 miliarde lei. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1140 ori
Citeste mai multe desprecontract asigurare licitatie