Ardaf a mizat pe tarife mai mici si a castigat competitia pentru asigurarea parcului auto al Postei

Marti, 08 Ianuarie 2008, ora 14:49
1200 citiri
Ardaf a mizat pe tarife mai mici si a castigat competitia pentru asigurarea parcului auto al Postei

Ardaf a castigat competitia pentru asigurarea parcul auto al Postei Romane in 2008 deoarece a solicitat cel mai mic tarif, de 211.222 de lei, la licitatia desfasurata pe Bursa de Marfuri, spus pentru NewsIn directorul de marketing al firmei, Alina Nastase.

Pentru castigarea licitatiei, care s-a desfasurat prin intermediul Bursei Romane de Marfuri (BRM), au mai depus ofertele companiile Asirom, Astra si Omniasig.

Ardaf, companie de asigurari controlata de PPF Investments Group, a castigat licitatia pentru asigurarea parcului auto al Companiei Nationale Posta Romana pe 17 decembrie 2007, a precizat Nastase.

Ea a explicat ca, la licitatia Postei, cel mai important criteriu a fost valoarea primei de asigurare pentru RCA (85 de puncte), restul (15 puncte) reprezentand alte facilitati, printre care oferirea gratuita a asigurarii tip Casco in sistem forfetar pentru toate autovehiculele care apartin Postei, pana la atingerea unui plafon maxim de despagubire de 70.000 lei.

Astfel, oferta companiei Ardaf pentru asigurarea celor 1.113 autovehicule ale Companiei Nationale Posta Romana a fost cea mai avantajoasa, valoarea contractului fiind 211.222 lei.

Compania Ardaf are in prezent un capital social de 188,24 milioane lei si este, potrivit propriilor estimari, una dintre cele mai puternic capitalizate societati de asigurare din Romania.

Asigurare Reasigurare Ardaf SA a fost infiintata in noiembrie 1992 si are sediul central in Cluj-Napoca. Reteaua teritoriala a companiei este formata din peste 200 de agentii si puncte de lucru si 32 de sucursale. Ardaf ofera produse de asigurari de viata, asigurari de persoane altele decat cele de viata, de autovehicule, maritime si de transport, de aviatie, bunuri, raspundere civila, pierderi financiare din riscuri asigurate si raspundere civila auto (RCA).

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.