Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Pedersen&Partners va recruta managerii pentru companiile din subordinea MECMA

Pedersen&Partners va recruta managerii pentru companiile din subordinea MECMA

Compania Pedersen&Partners a fost aleasa pentru a oferi serviciile de consultanta in recrutarea de personal de conducere la companiile cu capital majoritar de stat aflate in subordinea Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA), informeaza NewsIn.

Informatia a fost confirmata de catre reprezentantii Pedersen&Partners, care au precizat ca asteapta semnarea propriu-zisa contractului.

Pentru stabilirea consultantului MECMA in procesul de implementare a managementului profesionist, comisia de evaluare a analizat ofertele tehnice si financiare ale operatorilor economici: SC Agentia de Servicii Profesionale SRL, SC Pedersen & Partners Consulting SRL si Asocierea George Butunoiu Group SRL & SCA Biris Goran. Ministerul a primit cinci oferte pentru serviciile de consultanta, dar numai trei au fost validate de catre comisia de evaluare.

Consultantul va intocmi caietele de sarcini ce vor sta la baza licitatiilor pentru desemnarea firmelor de recrutare a viitorilor manageri, pentru fiecare dintre cele cinci companii: SC Hidroelectrica SA, SC Oltchim SA, Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO), Electrica Furnizare si Compania Nationala Romarm SA. Consultantul va selecta, impreuna cu reprezentantii ministerului, informatiile economice care sunt necesare firmelor de recrutare pentru selectia managerilor.

De asemenea, consultantul va stabili elementele esentiale care trebuie urmarite in interviurile finale.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1775 ori