Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Mihail Talpasanu numit director general adjunct la Oltchim

Mihail Talpasanu numit director general adjunct la Oltchim


Consiliul de Administratie al combinatului Oltchim Ramnicu Valcea a decis, in sedinta de marti, numirea lui Mihail Talpasanu in functia de director general adjunct al societatii, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

De asemenea, membrii CA au luat act de cererea de demisie a lui Rodin Traicu din functia de administrator si presedinte al Consiliului de Administratie, incepand de miercuri, 19 decembrie, din motive de incompatibilitate, si de cea a lui Radu Adrian din functia de administrator, incepand cu aceeasi data, din motive personale.

Consiliul de Administratie a aprobat si o noua organigrama a societatii, avand in vedere modificarile de strategie ale conducerii.

Actionarii Oltchim sunt Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri - 54,8062% din actiuni, PCC SE Germania 18,3182%, Polyolt Holding Ltd. 14,0250%, alti actionari- 12,8506%.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1609 ori