Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Activele Oltchim care vor fi privatizate valoreaza 305,2 milioane de euro

Activele Oltchim care vor fi privatizate valoreaza 305,2 milioane de euro


Valoarea-reper a activelor Oltchim, care au fost transferate la o noua societate si vor fi scoase la privatizare, a fost stabilita la 305,2 milioane euro, se arata intr-un comunicat al companiei.

Potrivit strategiei de reorganizare, aprobata de Adunarea Creditorilor la inceputul acestei luni, ofertele angajante se vor depune pana la 31 ianuarie 2014.

Creditorii au aprobat si infiintarea unei noi societati, Oltchim SPV, care va prelua activele viabile ale Oltchim SA, vechea companie, si va fi scoasa la privatizare.

"Procedura de selectie a ofertei angajante in vedere achizitiei integrale a partilor sociale detinute de Oltchim SA la Oltchim SPV va incepe la 3.02.2014, ora 11,00", potrivit comunicatului.

Astfel, consortiul de administratori judiciari ai Oltchim, respectiv Rominsolv SPRL si BDO Business Restructuring SPRL, a anuntat ca organizeaza la data de 3 februarie 2014, la ora 11,00, procedura de selectie a ofertei angajante in vederea achizitiei integrale a partilor sociale detinute de Oltchim SA la Oltchim SPV.

Ofertantii care doresc sa participe la procedura de licitatie trebuie sa depuna la oricare din sediile administratorilor judiciari, pana la data de 31 ianuarie 2014, ora 11.00, documentele cuprinse in Caietul de prezentare, care poate fi achizitionat cu 20.000 de euro de la sediile administratorilor.

Combinatul petrochimic din Ramnicu Valcea se afla in insolventa de la inceputul acestui an.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1536 ori