Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noi schimbari la conducerea Oltchim

Noi schimbari la conducerea Oltchim


Mai multe schimbari au survenit in ultima perioada la nivelul Consiliului de Administratie al Oltchim Ramnicu Valcea. Cea mai recenta este demisia lui Grigore Craciunescu din functia de administrator al Oltchim, prezentata marti.

De asemenea, Rodin Traicu, secretar de stat in cadrul ministerului Economiei, a fost numit administrator provizoriu in Consiliul de Administratie al combinatului Oltchim (OLT) si a preluat functia de presedinte al CA pe 27 iulie, dupa demisia lui Nicolae Rotileanu.

Oltchim are un nou presedinte al Consiliului de Administratie

Nicolae Rotileanu a fost numit administrator provizoriu la Oltchim pe 21 iunie, odata cu numirea altui administrator temporar, Mihai-Radu Saptefrati. Atunci, ei i-au inlocuit pe Karoly Borbely si Adrian-Catalin Bulboaca. Borbely era presedintele CA al Oltchim.

Oltchim se numara printre primele companii de stat care vor avea management privat, dupa cum a anuntat guvernul. Statul detine, prin Ministerul Economiei, 54,8% din titlurile combinatului chimic.

In actionariatul Oltchim se mai regasesc compania PCC SE, inregistrata in Germania, care detine 18,32% din actiuni, si fondul de investitii Carlson Ventures, inregistrat in Marea Britanie, cu 14,02% din titluri, prin intermediul Nachbar Services.

Oltchim Ramnicu Valcea a incheiat primul trimestru din acest an cu pierderi nete de 82,8 milioane lei, de peste 30 de ori mai mari fata de cele raportate in perioada similara din 2011 (2,68 milioane de lei).

Oltchim: Pierderi nete de 82,8 milioane lei in T1

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 2783 ori